aprilie 29, 2024
NexenUncategorized

Parteneriate de fotbal NEXEN TIRE 2022 – la ce ne putem aștepta?

NEXEN TIRE extinde cooperarea cu partenerul oficial Manchester City Football Club pentru sezonul 2022-2023 din Premier League

-Firma este partener cu clubul din 2015

– Firma așteaptă cu nerăbdare un alt sezon de succes la clubul de fotbal

NEXEN TIRE are plăcerea să-și extindă parteneriatul de succes cu Manchester City Football Club pentru următorul sezon din Premier League (2022-2023). Deschiderea sezonului se va disputa pe stadionul din Londra duminică, 7 august.

NEXEN TIRE este partenerul oficial al Manchester City cu echipa de fotbal de elită din 2015. Datorită parteneriatului de succes, compania și-a extins cooperarea ca sponsor pe mânecă prin debutul logo-ului mărcii pe mâneca uniformei clubului pentru prima dată în 2017 în Premier League.

Cu jucătorii Erling Haaland, Kalvin Phillips și Julián Álvarez la Man City, compania se așteaptă la un alt sezon de succes pentru echipa de fotbal.

Între timp, NEXEN TIRE continuă să lucreze cu Manchester City la mai multe campanii de marketing interne, internaționale și offline pentru a consolida relațiile cu clienții și fanii fotbalului de pretutindeni.

Nexen Tire Eintracht

NEXEN TIRE revine ca partener oficial al anvelopelor Eintracht Frankfurt pentru sezonul 2022/23

NEXEN TIRE , ca unul dintre cei mai importanți producători de anvelope din lume, a anunțat că își va continua cooperarea de succes cu Eintracht Frankfurt în următorul sezon din Bundesliga. Eintracht Frankfurt va deschide sezonul Bundesliga 2022/23 cu un meci pe teren propriu cu FC Bayern Munchen pe Deutsche Bank Park vineri, 5 august, de la ora 20:30.

NEXEN TIRE este sponsorul oficial al clubului. Odată cu cea de-a șasea extindere a parteneriatului, compania susține acum echipa profesionistă pentru al 12-lea sezon consecutiv.

„Suntem mândri că Eintracht a avut un început excelent de sezon”, a declarat Peter Gulow, Vicepreședinte NEXEN TIRE pentru Europa Centrală și de Est. „NEXEN TIRE va continua să lucreze cu clubul și să sprijine comunitatea și fanii. Suntem încrezători că vom lucra cu mai mult succes ca o echipă și, prin urmare, vom consolida parteneriatul.”

„În ultimul deceniu, parteneriatul nostru cu NEXEN TIRE s-a transformat într-o prietenie strânsă. Compania sa dovedit a fi un partener exemplar și de încredere și în inițiativele noastre regionale”, a declarat Arnfried Lemmle, director de vânzări și marketing și reprezentant autorizat al Eintracht Frankfurt Fußball AG”. „Suntem încântați să continuăm acest parteneriat de succes și așteptăm cu nerăbdare să continuăm această relație valoroasă în anii următori.”

În timpul parteneriatului, NEXEN TIRE va derula campanii comune de marketing pe canalele online ale Eintracht Frankfurt pentru a crește și mai mult gradul de conștientizare a mărcii.

În plus, logo-ul mărcii companiei va fi vizibil pe stadion pe cadrul video și pe cel mai lung sistem de tablă perimetrală LED din Bundesliga, precum și pe scaunele băncilor de antrenament și ale jucătorilor.

Nexen Tire Eintracht

Achiziționează anvelope de la cea mai sigură sursă de aprovizionare, în cel mai simplu mod posibil: anvelonet.ro magazinul tău online pentru anvelope!