septembrie 8, 2024
AnvelopeNexen

Cel mai recent Mercedes Clasa E sosește pe anvelopele Nexen N’Fera Sport

Mercedes-Benz a aprobat anvelopa NEXEN N’FERA SPORT pentru echiparea originală a celei mai recente Clase E. Aprobarea OEM asigură utilizarea pe vehiculele vândute în întreaga lume. Cea de-a 11-a generație a modelului va avea anvelope NEXEN în dimensiunea 225/55 R18 102Y XL  .

N’FERA SPORT este o anvelopă sport premium europeană fabricată  la uzina europeană a NEXEN Tire. Oferă performanțe excelente de drenaj cu caneluri late de 3+1 și un model asimetric care se potrivește perfect stilului de condus sportiv și oferă performanțe excelente pe drumuri ude și uscate.

Prin optimizarea designului benzii de rulare, manevrabilitatea la viteză mare, confortul la condus și atenuarea zgomotului au fost mult îmbunătățite, iar performanța și aderența a fost maximizată prin utilizarea de noi compuși.

Între timp, N’FERA SPORT a primit calificative de „recomandare puternică” și „recomandare de cumpărare” în testele de anvelope de vară efectuate de reviste auto europene de top, cum ar fi Auto Bild din Germania, ADAC și Ace Lenkrad, pe baza calităților și tehnologiei produselor. De asemenea, a câștigat Marele Premiu la categoria Design de produs la Red Dot Design Awards din Germania.

Alegeți din gama noastră de anvelope de vară Nexen.