septembrie 8, 2024
AnvelopeFalken

Din nou podium Falken la Nürburgring

Falken a terminat pe podium în a doua etapă a Nürburgring Endurance Series.

La doar o zi după victoria generală a Nürburgring Endurance Series (NLS), Falken Motorsports sărbătorește o nouă clasare pe podium cu unul dintre Porsche 911 GT3 R: Tim Heinemann și Joel Eriksson au ocupat locul al treilea în cea de-a 63-a cursă ADAC Reinoldus Endurance Race, a doua cursă a sezonului NLS. Mașina soră a lui Alessio Picariello și Martin Ragginger a fost, de asemenea, la un pas de podium până în ultima oră a cursei, dar a trebuit să intre la boxe.

În calificările din această dimineață, Falken Motorsport s-a bazat pe performanța puternică din ziua precedentă, când Nico Menzel și Joel Eriksson au sărbătorit victoriile generale. Heinemann/Eriksson au început a doua etapă a sezonului Nürburgring Endurance Series de pe locul al treilea cu #4 Porsche 911 GT3 R, în timp ce Picariello/Ragginger au început cursa de pe locul al șaselea cu mașina #3.

Pe parcursul întregii curse, care a durat patru ore, toți cei patru piloți Falken s-au duelat strâns pe pistă, inclusiv numeroase prin schimbări de poziție. În condiții de primăvară, anvelopele Falken slick s-au comportat impecabil ca și cu o zi înainte, astfel încât ambele mașini Porsche Falken au fost printre cele mai rapide mașini de pe legendarul Nordschleife pentru cea mai mare parte a cursei.

Sursa: Falken

Deși mașinile lui Tim Heinemann și Joel Eriksson nu au avut în cele din urmă nicio șansă la o altă victorie la general, au reușit să se claseze pe a treia treaptă a podiumului. Coechipierii Martin Ragginger și Alessio Picariello, care au avut deja ghinion sâmbătă, au avut, de asemenea, șanse mari să obțină cel mai bun rezultat. Cu toate acestea, în ultima oră a cursei, o pană i-a împiedicat în obținerea unui rezultat mai bun. Echipa a decis să recheme Porsche prematur pentru a preveni daune majore.

După weekendul de deschidere al Nürburgring Endurance Series, Falken Motorsports este unul dintre favoritele din acest an. Cele două Porsche 911 GT3 R au fost în fața plutonului tot timpul, doar pentru a fi reținute de implicări în coliziuni nefericite. Falken Motorsports revine la legendarul Nordschleife weekendul viitor pentru a câștiga mai multă experiență. Două curse de patru ore vor fi din nou incluse în cursele de calificare ADAC de 24 de ore în pregătirea cursei ADAC Ravenol de 24 de ore ADAC Ravenol de 24 de ore de la Nürburgring (30 mai – 02 iunie).

Anvelopele Falken se dovedesc nu numai pe pista de curse, ci și în călătoriile zilnice.

Alegeți din gama noastră de anvelope de vară Falken.