septembrie 8, 2024
AnvelopeFalken

Falken: De la camioane până la circuite

Falken va prezenta cea mai largă gamă de anvelope de până acum la Tire Köln 2024, acoperind totul, de la anvelope EV eficiente din punct de vedere energetic prin anvelope off-road, UHP pâna la anvelope pentru vehicule comerciale.

Pe standul de 400 m², vizitatorii pot vedea anvelope de ultimă generație, cum ar fi noua  anvelopă UUHP AZENIS RS820 motorsport/track day, aprobată pentru viteze de până la 300 km/h. Evenimentul din acest an marchează debutul noului Falken ZIEX ZE320. Succesorul modelului ZIEX ZE310 va fi mai ecologic decât predecesorul său. Produs în Turcia, noul său profil și compoziția updatată îl fac mai durabil.

În 2024, vom avea cea mai largă gamă de anvelope din toate timpurile, oferind dealerilor posibilitatea de a alege toată paleta dintr-o marcă în care au încredere”, spune Markus Bögner, director general al Falken Tyre Europe GmbH. De la camioane la camionete, de la entuziaștii de pe pistă până la cei care caută anvelope specifice vehiculelor electrice, chiar și mai mulți șoferi și operatori de flote pot alege anvelopele noastre, care oferă nivel impresionant de tehnologie și performanță la preț accesibil.

Reflectând cererea tot mai mare pentru anvelope sezoniere, Falken introduce profilul de iarnă  HS02 PRO, AS220 PRO pentru toate anotimpurile, precum și extremele Winterpeak F-ICE1 și F-Snow. Operatorii de vehicule utilitare ușoare vor găsi  la expoziție anvelope LINAM robuste și durabile pentru iarnă, vară și toate anotimpurile, iar experții din flota Falken vor fi prezenți pentru a explica avantajele comerciale ale montării anvelopelor Falken.

Ca și în cazul aparițiilor anterioare la cel mai important eveniment comercial european din industrie și în conformitate cu extinderea sa în motorsportul digital – echipa oficială Esports a Falken va participa la trei campionate în acest sezon – Falken pregătește un simulator pentru vizitatori pentru a-și testa abilitățile de conducere.

Anvelopele Falken își dovedesc eficiența în transport, pe circuitele de curse și pe autostrăzile de zi cu zi.

Sursa: Falken

Alegeți din gama noastră de anvelope de vară Falken.