octombrie 18, 2024
Anvelope toate sezoanelePirelli

Siguranță și confort – PIRELLI CINTURATO™ ALL SEASON SF 3

Vă prezentăm noul CINTURATO™ ALL SEASON SF 3: cea mai bună alegere allseazon Pirelli Premium pentru condusul în siguranță vara și iarna. Performanță de frânare de top pe piața anvelopelor pentru toate anotimpurile, clasa 100% „Clasa A” în categoria de frânare pe carosabil ud al etichetei UE.

De ce să alegeți CINTURATO™ ALL SEASON SF 3?

Primul loc la performanța de frânare

Datorită frânării combinate certificate DEKRA, cea mai bună din clasa sa, oferă performanțe remarcabile pe drumuri uscate, umede și înzăpezite. Întreaga gamă a obținut un rating de 100% „Clasa A” în categoria de frânare pe carosabil umed al etichetei UE.

Confort excelent

Bucurați-vă de o experiență de condus confortabilă cu anvelopa noastră cu zgomot redus, cu o zonă largă de contact și distribuție echilibrată a presiunii. Întreaga gamă este „Clasa A-B” în categoria zgomotului de rulare a etichetei UE, care garantează o călătorie relaxată.

Durabilitate, eficiență și echilibru în orice anotimp

Îmbunătățiți plăcerea de a conduce cu anvelope durabile pentru toate anotimpurile, datorită uniformității optimizate a benzii de rulare. Noul CINTURATO™ ALL SEASON SF 3 oferă o eficiență optimizată, posibilă printr-un nou profil al benzii de rulare™ și un nou compus polimeric. Nu este nevoie de schimburi sezoniere datorită marcajului 3MPSF, care vă permite să conduceți cu încredere atât vara, cât și iarna.

Certificare remarcabilă al etichetei UE

Normele UE privind etichetarea pneurilor îi ajută pe consumatori să ia decizii de cumpărare în cunoștință de cauză atunci când își înlocuiesc pneurile, evidențiind performanța în ceea ce privește eficiența consumului de combustibil, siguranța și zgomotul. Noul CINTURATO™ ALL SEASON SF 3 a obținut calificative excelente, în special la categoriile de siguranță, unde a primit cel mai mare punctaj din întreaga gamă (frânare pe carosabil ud clasa „A”).

Tehnologii disponibile

  • ELECT: ™ Tehnologie dezvoltată pentru nevoile mașinilor electrice. Marcajul ELECT™ de pe flanc reprezintă anvelopele Pirelli special dezvoltate pentru vehiculele electrice și plug-in de înaltă performanță, în conformitate cu strategia Perfect Fit.
  • SEAL INSIDE: Tehnologia Runflat. O nouă tehnologie de construcție a anvelopelor care permite șoferilor să continue să călătorească fără a pierde presiunea în anvelope, chiar și după ce anvelopa a fost perforată de un obiect extern. Aceasta acoperă aproape 85% din posibilele cauze accidentale ale pierderii de presiune.

Alegeți din gama noastră de anvelope Pirelli pentru toate anotimpurile.