aprilie 30, 2024
Anvelope De iarnaAnvelope De varaAnvelope iarna / vara / toate sezoaneleFalken

EQUIP AUTO PARIS 2022: Portofoliul Falken

EQUIP AUTO PARIS 2022 FALKEN își prezintă portofoliul actual, care este absolut în direcția mașinilor electrice.

În perioada 18-22 octombrie 2022, Falken participă la salonul EQUIP AUTO 2022 de la Paris, Franța, cu un stand de 100 metri pătrați și prezintă câteva dintre punctele importante din gama sa largă de anvelope pentru autoturisme, SUV-uri,  vehicule comerciale și camioane. Falken este deținută de Sumitomo Rubber Industries Ltd.(Japonia), acesta fiind al cincilea producător de anvelope din lume cu vânzări anuale de peste 116 milioane de anvelope.

Noutatea absolută o reprezintă prima anvelopă dezvoltată special pentru vehicule electrice, modelul „e.ZIEX” de la Falken, care va fi disponibilă începând cu sezonul de vară 2023 în Europa. În ceea ce privește eficiența energetică, Falken „e.ZIEX” va fi una dintre cele mai eficiente anvelope dezvoltate și produse vreodată de Holdingul Sumitomo. Noile modele de anvelope de iarnă Falken, Falken EUROWINTER HS02 și EUROWINTER HS02PRO, sunt desigur prezente și ele la târg. EUROWINTER HS02 este o versiune îmbunătățită a popularului Falken EUROWINTER HS01 destinat pentru autoturisme sport și SUV-uri.

EQUIP AUTO PARIS 2022

O altă noutate este noul model de top: Falken AZENIS FK520. Această anvelopă ultra performanță este disponibilă din primăvară și se bazează pe succesul predecesorului său, Falken AZENIS FK510.

Expus la Paris: anvelopa de vară Falken ZIEX ZE310 ECORUN.

Laurent Crampette, Manager de vânzări pentru Franța al Falken Tire Europe GmbH, a declarat: „Anii trecuți au dovedit cât de importantă este EQUIP AUTO ca platformă, nu numai pentru prezentarea produselor noastre premium, ci și pentru că prezintă tehnologia viitorului. Aștept cu nerăbdare să ne revedeme cu parteneri și clienți după o pauză atât de lungă.”

Falken comercializează și alte produse sub denumirea de „Sumitomo Tyres”. Al doilea brand combină designul de precizie și cea mai înaltă calitate cu un preț rezonabil. O selecție din portofoliul actual de anvelope Sumitomo va fi disponibilă pentru vizionare și la Paris.

Alegeți din gama noastră de anvelope de iarnă!