Victorie remarcabilă pentru Falken Motorsports În punctul culminant al sezonului Nürburgring Endurance Series (NLS), Joel Eriksson și Sven Müller își sărbătoresc victoria de debut cu Porsche 911 GT3 R nr. 3. Tim Heinemann și Alessio Picariello au ajuns pe locul 7.

Baza succesului ambelor Porsche 911 GT3 R a fost o bună calificare pentru cursa de 6 ore. Joel Eriksson, conducând prima sa cursă Nordschleife într-un GT3, și Sven Müller (#3) au ocupat locul opt cu un timp de 7:54.334 minute. În spatele lor se aflau debutanții Falken, Tim Heinemann și Alessio Picariello (al patrulea), care au avut nevoie de 7:54.812 minute pentru a face turul combinației de 24,358 de kilometri dintre circuitul de sprint Nürburgring și Nordschleife.

Cursa de 6 ore a început furtunos și i-a umplut de entuziasm pe mulți fani din jurul „iadului verde”. Duo-ul Falken s-a luptat din loc în loc și a ajuns astfel în etapa următoare, după 45 de minute Heinemann / Picariello (#4) au luat conducerea pentru prima dată în fața lui Eriksson / Müller (#3).

Pe măsură ce cursa a progresat, numărul 4 a trebuit să execute o penalizare stop-and-go pentru o încălcare regulamentului în timpul startului, în timp ce numărul 3 a continuat să-și mărească avantajul datorită performanței remarcabile a anvelopelor Falken .

După șase ore Joel Eriksson și Sven Müller au terminat cu un avans impresionant de 1:14.562, aducând o victorie mult așteptată echipei Falken Motorsports – prima victorie din 2018 și a patra în general în NLS.

Următoarea cursă a lui Falken Motorsports va avea loc la cursa de 12 ore de la Nürburgring, în perioada 9-11 septembrie 2022, care este un alt punct culminant al sezonului Nürburgring Endurance Series.

Achiziționează anvelope de la cea mai sigură sursă de aprovizionare, în cel mai simplu mod posibil: anvelonet.ro magazinul tău online pentru anvelope!

Articolul precedentCash & Rocket – Ce obții când combini 80 de femei, 40 de mașini durabile și patru zile de condus?
Articolul următorDurata de viață a anvelopei auto: ce perioadă poate fi folosită o anvelopă auto?