aprilie 26, 2024
Anvelope De varaSport cu motorToyo

Hoonipigasus – Ken Block și noul Porsche remodelat

„Hoonipigasus” – noul Porsche reproiectat

Ken Block se întoarce cu noua sa mașină de curse, numită „Hoonipigasus”. Vehiculul este un tribut adus Porsche 917/20 „Pink Pig”.

A fost construit pentru a satisface dorința veche a lui Ken Block de a câștiga la Pikes Peak, care este o ambiție destul de puternică.

S-a întors în colaborare cu Hoonigan și BBi Autosport și cu un Hoonipigasus construit timp de un deceniu, o piesă complet unică. Preia elementele de bază ale Porscheului de epocă și îl modifică într-o măsură care probabil va atrage  privirile fanilor Porsche. Hoonipigasus a fost echipat cu anvelope Toyo Tires , așa cum este un obicei bun în ultima vreme.

Pentru a face acest lucru, echipa lui Block a montat un motor plat (boxer) cu șase cilindri si de 4,0 litri cu turbo dublu, upgradându-l la 1.400 CP cu oarecare ușurință și vrăjitorie.

„Pikes Peak Hill Climb este unul dintre principalele motive pentru care sunt pilot de raliuri”, a spus Block. „Lista pilotilor care au concurat și au câștigat această rundă include mulți dintre eroii mei: Walter Rohrl, Ari Vatanen, Michele Mouton, Sebastien Loeb și Rod Millen, pentru a numi câțiva.” „Întotdeauna mi-am dorit oportunitatea de a concura la cel mai înalt nivel pe Pikes Peak și de a concura pentru victoria generală. Echipa noastră și BBi Autosport au lucrat împreună pentru a crea acest Porsche uimitor, cu care avem șanse mari.

Cumpărarea unei anvelope Faceți mai ușor cumpărarea și înlocuirea anvelopelor. Alege magazinul online anvelonet.ro!