aprilie 26, 2024
Anvelope De varaNankangSport cu motor

Parteneriat Nankang – Nürburgring

Producătorul taiwanez de anvelope a devenit unul dintre partenerii principali al circuitului de la Nürburgring pentru anul 2023. Vizitatorii legendarei Nordschleife vor vedea sigla companiei pe o instalație publicitară de 87 de metri în zona „Breidscheid”. Contractul de cooperare a fost încheiat până la sfârșitul anului 2025.

Nankang dezvoltă anvelope pentru cele mai diverse utilizări de peste un deceniu. Producătorul consideră Nürburgring un circuit de referință în vederea testării și prezentării calităților anvelopelor sale sport, iar cele mai bune oportunități o reprezintă competițiile din seria Nürburgring Endurance.

Prin instalația publicitară de la Nürburgring, compania care activează în țara insulară high-tech face un nou pas pentru a atrage atenția pieței europene. Adiacent, pe lângă vizitatorii prezenți fizic pe circuitul considerat cel mai solicitant de parcurs din întreaga din lume, logo-ul Nankang va apărea și în simulatoarele oficiale, mărind astfel vizibilitatea pe întregul mapamond.