aprilie 27, 2024
Anvelope De varaContinental

Sezonul de vară în siguranță – Continental PremiumContact 7

Cea mai recentă anvelopă PremiumContact 7 de la Continental este acum disponibilă, tocmai la timp pentru schimbarea anvelopelor. Această anvelopă premium va oferi șoferilor și mai multă siguranță în următoarele luni de vară, atât pe carosabil uscat, cât și pe carosabil umed. Primele teste independente de presă au confirmat că noul flagship al Continental oferă standarde excelente de siguranță. Revista britanică Auto Express și revista online Tire Reviews au declarat ambele ca PremiumContact 7 câștigătoare la testele lor de vară pentru anvelope. Și revista auto germană Auto Bild a numit-o „exemplar”.

Îmbunătățirile de siguranță se bazează pe o serie de tehnologii noi, care au fost implementate în model după câțiva ani de dezvoltare:

Design adaptiv al benzii de rulare pentru toate situațiile de conducere

Pentru PremiumContact 7, Continental a dezvoltat piese speciale de umăr care permit adaptarea benzii de rulare în funcție de situația de condus. Când conduceți pe un drum umed, cea mai mare parte a apei se scurge prin canelurile circumferențiale. În plus, punctul de legătură se termină acolo unde apa se poate scurge cel mai repede, astfel încât și mai multă apă să poată scăpa prin nervură. Pe suprafețele uscate, punctul de conectare este mutat în partea exterioară a umărului, iar canelurile laterale au fost proiectate pentru a transfera putere suplimentară drumului.

Design unic pentru toate tipurile de vehicule

Având în vedere diversitatea greutății, dimensiunilor și unității de propulsie, designul anvelopei PremiumContact 7 de la Continental se adaptează la diferite tipuri de vehicule pentru a asigura o siguranță optimă. Personalizarea designului PremiumContact 7 nu numai că îmbunătățește rezistența la rulare și distanța parcursă, dar permite și o aderență excelentă și distanțe scurte de frânare pentru vehiculele cu toate sistemele de propulsie.

Aderenta optima chiar si la temperaturi scazute

Fiecare componentă a anvelopei oferă performanțe optime la o anumită temperatură. Cu noua compoziție Continental, PremiumContact 7 a reușit să ofere performanțe ideale pe cel mai larg spectru de temperatură posibil. Chiar și în orele mai răcoroase ale dimineții de primăvară și toamnă, anvelopa este capabilă să ofere un nivel ridicat de aderență la temperaturi scăzute.