aprilie 27, 2024
Anvelope De varaTriangle

Anvelopele asiatice devin din ce în ce mai populare pe piața Europeană

Una din service-urile de roți ale rețelei AKH din Budapesta, cel de pe bulevardul Árpád Fejedelem, a devenit primul sevice branduit intergal Triangle din Europa Centrală și de Est

În timp ce asociația europeană a producătorilor de anvelope a tras un semnal de alarmă pe baza cifrelor de vânzări din aprilie, există un fenomen nou și puternic pe piața de aprovizionare cu anvelope.

„Pe baza datelor oficiale ale producătorilor europeni, putem vorbi despre o scădere de peste 30% pe piețele din Ungaria, Cehia și România. Imaginea de ansamblu este însă ușor blurată, fenomenul afectează în primul rând vânzările mărcilor din segmentul premium”, a declarat Péter Pollák, Director de Vânzări și Marketing al AKH – Tire Trading House.

Ca efect al crizei inflației, nu este surprinzător că șoferii se orientează și caută anvelope mai ieftine. Ca urmare, vânzările de anvelope entry-level ca și preț nu au scăzut, ci au crescut semnificativ în primele patru luni ale anului.

„Uitându-mă la tendința pe termen mediu și lung, nu mi se pare surprinzătoare creșterea brandurilor asiatice”, adaugă el. „Producătorii din Japonia, Coreea de Sud, Taiwan, China și India au făcut investiții semnificative în ultimii ani. Nexen Tires are capacități de producție semnificative în Republica Cehă, Toyo în Serbia, în timp ce Hankook și Apollo au capacități de producție semnificative în Ungaria”, a adăugat Péter Pollák.

Grupul AKH, a cărui membru este si anvelonet.ro, se străduiește în mod constant să răspundă cerințelor pieței și săptămâna curentă a prezentat service-ul său cobranduit cu producătorul asiatic Triangle. Acest eveniment marcheză un moment important în colaborarea de șapte ani dintre AKH și Triangle, un producător de anvelope cunoscut și recunoscut din Asia. Predarea a avut loc în dimineața zilei de 23 mai 2023, la un mic dejun de presă, consolidând parteneriatul de succes dintre AKH și Triangle.

Compania se angajează cu mândrie să promoveze numele unui brand asiatic în curs de dezvoltare în service-urile sale. Justificat prin calitatea produselor, brandul Triangle reprezintă o alternativă accesibilă pentru șoferi în ceea ce privește raportul calitate-preț.

Ca și comparație, să zicem în cea mai uzuală dimensiune de pe piață, 205/55 R 16: anvelopa Triangle costă aproximativ cu 50 % mai puțin decât cea mai bine vândută anvelope premium, în timp ce pe eticheta europeană, care reflectă cel mai bine calitatea produselor pentru consumatori, ambele produse au același nivel de zgomot, iar când vine vorba de frânarea pe carosabil umed, produsul asiatic se află la doar un punct în spatele rivalului său japonez.

Anvelope Triangle: unul dintre cei mai mari producători de anvelope din China

Marca Triangle este una dintre cele mai mari companii producătoare de anvelope din China, ocupând o poziție importantă pe piața mondială. Compania aplică standarde de calitate remarcabile în producție și pune accent pe proiectele sale de cercetare și dezvoltare.

Avantajele anvelopelor asiatice

Cooperarea dintre AKH și Triangle oferă multe beneficii consumatorilor. Anvelopele asiatice reprezinta un nivel accesibil al pretului, indeplinind in acelasi timp standarde inalte de calitate. Triangle aplică controale stricte de calitate proceselor sale de producție pentru a oferi anvelope fiabile și durabile pe piață.

Avantajele anvelopelor asiatice includ aderenta excelenta si stabilitatea la condus in conditii de uscat si umed. Prin tehnologii avansate de proiectare și fabricație, anvelopele Triangle oferă performanțe excelente, ceea ce sporește siguranța rulării și plăcerea conducerii.

Anvelopele asiatice sunt disponibile într-o gamă largă care se potrivește diferitelor tipuri și dimensiuni de vehicule.

Prin parteneriatul dintre AKH și Triangle, Anvelonet.ro oferă importatorilor, distribuitorilor și utilizatorilor finali posibilitatea de a alege anvelope asiatice de calitate la prețuri competitive.