aprilie 27, 2024
Anvelope De varaKumho

Kumho Tire este noul partener premium al lui AC Milan

Scopul parteneriatului este de a promova inovația și îmbunătățirea continuă a performanțelor pe baza unor valori și viziuni comune.

AC Milan și Kumho Tire sunt încântați să anunțe un nou parteneriat prin care compania sud-coreeană se va alătura echipei rossoneri ca partener premium pe termen lung și partener oficial de anvelope.

Fiind companii care excelează în domeniile lor respective, cooperarea dintre cele două mărci se bazează pe valori comune care le inspiră să se îndrepte împreună spre un viitor mai luminos, luptând pentru schimbare și inovație cu expertiză și deschidere. Pasiunea, dedicarea și căutarea îmbunătățirii continue a performanței sunt principii fundamentale atât pentru AC Milan, cât și pentru Kumho Tire.

Prin intermediul poziționării premium a clubului, a accentului pus pe calitate și a atractivității globale, Kumho Tire intenționează să își consolideze comunicările de piață și investițiile pe piețele cheie pentru a-și spori prezența ca marcă premium și pentru a ajunge la o bază mai mare de clienți.

„Suntem foarte mulțumiți că am încheiat un parteneriat premium cu AC Milan, un club de fotbal de renume mondial cu o bază internațională uriașă de fani”, a declarat Il-Taik Jung, CEO al Kumho Tire. „Vom folosi acest parteneriat pentru a ne crește gradul de conștientizare la nivel global și pentru a ne poziționa ca marcă premium.”

CEO-ul AC Milan, Giorgio Furlani, a declarat: „Suntem încântați să îi urăm bun venit lui Kumho Tire în familia noastră de parteneri premium și împreună putem porni într-o nouă călătorie. Prin valorile și viziunea noastră comună, acest parteneriat ne va inspira pe amândoi să depășim și mai mult limitele și să promovăm inovația continuă.”

„Colaborarea cu un partener precum Kumho Tire ne face mândri și este o dovadă a influenței și relevanței globale a mărcii noastre, cu peste 500 de milioane de fani din întreaga lume”, a adăugat Casper Stylsvig, Chief Revenue Officer al AC Milan. „Suntem încrezători că această nouă călătorie ne va conduce la atingerea tuturor obiectivelor pe care ni le-am stabilit împreună.”