aprilie 27, 2024
Anvelope De varaToyo

Proxes Sport 2 câștigă premiul Red Dot Design Award

Anvelopa Proxes Sport 2 de la Toyo Tires a câștigat prestigiosul premiu internațional de design Red Dot la ediția 2023 a competiției.

Anvelopa Proxes Sport 2 a impresionat juriul

Juriul Red Dot a fost impresionat de modelul asimetric al benzii de rulare a modelului Proxes Sport 2, cu caneluri laterale diagonale care asigură o distribuție uniformă a forțelor pe anvelopă, îmbunătățind performanța de frânare atât pe drumuri umede, cât și uscate. De asemenea, anvelopa dispune de un compus de cauciuc variat: o matrice polimerică flexibilă la interior pentru a îmbunătăți aderența pe suprafața drumului și un material flexibil special la exterior pentru a îmbunătăți și mai mult tracțiunea. Profilul optimizat al pereților laterali controlează forțele generate în timpul virajelor.

Premiul Red Dot: Design de produs

Premiul Red Dot recompensează cele mai bune modele încă din 1955 și a ajuns să devină unul dintre cele mai mari premii internaționale de design. În fiecare an, produsele sunt premiate cu „Red Dot Award: Product Design” pe baza a trei criterii: estetică, funcționalitate și inovație. Câștigătorii premiului pentru design reprezintă o calitate excepțională.

Lansată în 2022, anvelopa Proxes Sport 2 este dezvoltată cu ajutorul nanotehnologiei pentru a face față performanțelor sistemelor de acționare cu cuplu mare. Șoferii sportivi se pot bucura de o performanță plăcută și durabilă datorită manevrabilității precise și aderenței excelente pe carosabil umed.

Test Auto Bild

Performanța anvelopei a fost deja apreciată când a primit calificativul „Bun” în testul Auto Bild Sportscars din acest an. Iar premiul Red Dot pentru design confirmă excelența designului produselor Toyo Tires.

Pentru mai multe informații, vizitați www.toyotires.eu.