aprilie 25, 2024
AnvelopeKumhoSport cu motor

TCR Europe va trece la anvelopele Kumho Tire în sezonul 2022

Kumho Tire face parte din seria TCR de renume mondial ca furnizor oficial de anvelope.

Sponsorizarea competiției globale de sport cu motor va crește imaginea mărcii Kumho.

Kumho Tire va fi sponsorul oficial al seriei „TCR Europe”, care va contribui la consolidarea reputației producătorului de anvelope.

Printre evenimentele globale TCR, Kumho sponsorizează TCR Europa, TCR Danemarca, TCR Spania și TCR Europa de Est.

TCR 2022

Toate evenimentele TCR urmează aceleași reguli aprobate de Féderation Internationale de l’Automobile (FIA). Mașinile participante sunt echipate cu un sistem avansat de conducere care include motoare turbo de 2,0 litri cu o putere de până la 350 de cai putere și transmisie secvențială, ceea ce duce la o performanță mai mare. Organizatorii TCR au achiziționat anvelope de curse Kumho Ecsta S700 și W701 pentru piloti, care vor fi montate pe toate mașinile participante.

Declarații

Marcello Lotti, Președintele Grupului WSC, a declarat: „Cursele de sport cu motor oferă o oportunitate excelentă de a demonstra și testa tehnologiile avansate ale vehiculelor. Kumho Tire a depus mari eforturi pentru a fi partener al TCR. Acest angajament se reflectă în primul rând în calitatea produsului, pe care acum l-am evaluat și aprobat.”

Paulo Ferreira, Promotor TCR Europe, a declarat: „Suntem încântați să vă anunțăm colaborarea. Abia aștept să lucrez cu Kumho Tire din sezonul viitor. Este o decizie complet logică să folosești un singur tip de anvelopă pe tot parcursul seriei. Cred că afacerea Kumho Tire este deosebit de prospectivă, având în vedere faptul că lucrează cu WSC și sponsorii seriei pentru a produce o anvelopă TCR personalizată. Vreau să-i mulțumesc lui Hankook Tire pentru munca sa în sezonul 2021.”

„Kumho este încântat să facă parte dintr-un nou parteneriat cu Grupul WSC”, a declarat Tony Gangseung Lee, vicepreședinte de marketing global, Kumho Tire.

În 2018, Kumho a fost partenerul oficial de anvelope pentru campionatul inaugural TCR Korea Touring Car. A preluat conducerea anvelopelor de curse în 2007, când a devenit prima companie coreeană care a dezvoltat cu succes prototipuri de anvelope pentru cursele de Formula 1 (F1). Fiind singurul producător coreean de anvelope F1 cu capacități și experiență tehnologică robustă, Kumho a servit ca partener oficial de anvelope la o serie de evenimente de sport cu motor din Coreea și din întreaga lume. Acest lucru îi întărește și mai mult poziția ca marcă globală de anvelope.