aprilie 27, 2024
Anvelope De iarnaBridgestone

O nouă anvelopă pentru iubitorii de 4×4, pretabil atât provocărilor off și on-road

Noua dezvoltare off-road premium Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002 face față provocărilor off-road, păstrând calitățile necesare rulării pe șosea.

Cum reușește Dueler All-Terrain A/T002 să obțină această performanță?

  • Prin design agresiv, din care rezultă o capacitate de adaptare mai bună, un răspuns mai rapid pe diferite tipuri de teren. Designul hexagonal inovator al crampoanelor oferă aderență excelentă și forță de frânare pe diferite suprafețe, precum și tracțiune pe noroi și zăpadă, prezentând caracteristică de autocurățare când se revine pe asfalt.
  • Prin aderență excelentă pe căi de rulare umede sau uscate: pentru un control perfect conținutul ridicat de silică contribuie semnificativ, oferind aderență în manevre și în viraje. Anvelopa este, de asemenea, notată cu 3PMSF și M+S, ceea ce o face perfectă pentru condițiile de iarnă.
  • Cu o durată de viață teoretică mărită cu 40% față de predecesorul său, datorită lățimii crampoanelor, a zonelor de contact optimizate și adâncimii canelurilor.

Anvelopă premium adaptată nevoilor piloților

„Pe baza cercetării de piață extinse, șoferii vehiculelor 4×4 caută libertate și aventură, precum și siguranță și comfort, indiferent de capriciile vremii sau teren. Cu noul Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002, oferim fiecărui șofer 4×4 încrederea și controlul de care are nevoie”, a declarat Emilio Tiberio, COO & CTO la Bridgestone.

Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002

Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002

Dezvoltat și fabricat în Europa, noul Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002 este disponibil în 43 de dimensiuni, de la 15″ la 19″ inch. Anvelopa off-road a fost proiectată și testată la Centrul European de Cercetare și Dezvoltare al Bridgestone folosind tehnologia de dezvoltare virtuală a anvelopei, care permite crearea și testarea unei versiuni digitale a anvelopei în curs de dezvoltare practic înainte de realizarea prototipurilor. Această soluție durabilă are ca rezultat economii semnificative de materii prime și emisii de CO2 în timpul dezvoltării.

Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002, creat în conformitate cu angajamentul Bridgestone E8, este rezultatul experienței și expertizei Bridgestone acumulată în dezvoltarea unei anvelope special concepute pentru Lamborghini Huracán Sterrato. În calitate de partener exclusiv al supercarului, Bridgestone a dezvoltat în mod unic prima anvelopă off-road run-flat din lume pentru a spori capacitățile off-road ale Huracán Sterrato, maximizând în același timp plăcerea de a conduce pe asfalt.