aprilie 27, 2024
Anvelope iarna / vara / toate sezoaneleTeste cauciucuriToyo

Proxes Comfort ocupă locul al doilea în testul Auto Express

Toyo Tires, al cărui distribuitor oficial în România este Anvelonet Srl, a ocupat locul al doilea în testul anvelopelor de vară Auto Express 2023, cu un rating general de 98,9%. Anvelopa Proxes Comfort a câștigat statutul „Recomandat” al revistei.

Auto Express este cea mai bine vândută revistă auto din Marea Britanie. Revista este cunoscută pentru recenziile și testele sale amănunțite. Testele sale de anvelope sunt de mare interes și sunt citite pe scară largă. Revista a lăudat anvelopa Proxes Comfort: „Toyo a creat un pachet impresionant și echilibrat. Proxes Comfort a oferit o experiență excelentă de conducere.”

Revista a continuat să descrie anvelopa ca fiind „consecventă în toate disciplinele” și „performanță puternică pe carosabilul uscat”, adăugând că Proxes Comfort a fost cu mai puțin de un metru în urma celor mai bune la frânare și cu aproximativ o secundă mai lentă pe pista de manevrabilitate decât anvelopa câștigătoare.

În plus față de rezulatele din testele de performanță, revista a remarcat că Proxes Comfort s-a clasat pe locul al treilea în ceea ce privește consumul de combustibil.

Produsă la noua fabrică europeană a Toyo Tyres din Serbia, anvelopa Proxes Comfort a fost dezvoltată pentru a satisface nevoile vehiculelor avansate din punct de vedere tehnologic care necesită stabilitate la viteze mari și confort pe distanțe lungi.