aprilie 28, 2024
Anvelope De iarnaBridgestone

Bridgestone sărbătorește cea de-a douăzecea victorie la teste comparative

Bridgestone sărbătorește cea de-a douăzecea victorie la teste după ce a câștigat testul anvelopelor de iarnă din 2023 pentru GTÜ, ARBÖ și ACE.

Seria de victorii LM005 a Bridgestone Blizzak continuă sezonul de teste din acest an, specialistul de iarnă obținând cea de-a 20-a victorie generală în testul anvelopelor de iarnă editia 2023 organizat de GTÜ, ARBÖ și ACE. Performanța remarcabilă a anvelopei testate in dimensiunea 235/55 R18 pe un VW Tiguan în condiții de carosabil umed a fost deosebit de convingătoare pentru experții independenți, care i-au acordat calificativul „foarte recomandat” – singurul participant care a primit această recunoaștere.

Sursa: Bridgestone

Experții de la GTÜ, ARBÖ și ACE au testat 10 modele într-un test riguros al anvelopelor de iarnă pentru 2023. În clasamentul general, deja apreciatul Bridgestone Blizzak LM005 s-a aflat din nou pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. „Bridgestone este foarte aproape de anvelopa perfectă pentru iarnă; S-a comportat mai mult decât miraculos la toate categoriile„, au concluzionat testerii. Bridgestone Blizzak LM005 a excelat într-o serie de probe critice pentru siguranță, inclusiv frânarea pe drumuri înzăpezite și manevrabilitatea pe carosabil umed și uscat – obținând cele mai mari scoruri.

Dezvoltat la centrul R+D al Bridgestone MIEMIA din Roma, Bridgestone Blizzak LM005 oferă manevrabilitate precisă și aderență excelentă în condiții de carosabil umed pentru șoferii de mașini și SUV-uri, asigurând siguranță maximă pe drumurile de iarnă. Aceste caracteristici impresionante de performanță sunt obținute mulțumită canelurilor în formă de zig-zag ale benzii de rulare și compozției inovatoare ale cauciucului.

O altă victorie pentru Bridgestone Blizzak LM005 confirmă încă o dată performanța remarcabilă a anvelopei, o alegere ideală pentru șoferi în timpul iernii„, a declarat Steven De Bock, vicepreședinte Customer Replacement și OE la Bridgestone EMIA. După ce a ocupat primul loc în testul anvelopelor de iarnă Auto Motor und Sport 2023, acest sezon de testare se dovedește un succes incredibil pentru produsul nostru de iarnă de top.”