aprilie 26, 2024
Anvelope De varaBridgestone

Noul Lamborghini Revuelto este lansată cu cauciucuri Bridgestone

Designul și componentele anvelopei contribuie la o performanță remarcabilă la viteză mare, precizie, aderență excelentă pe teren umed și uscat și răspuns promt la direcție – potrivindu-se perfect în ADN-ul Lamborghini Revuelto.

Disponibil în dimensiuni de 20, 21 și 22 de inchi, anvelopele Bridgestone Potenza Sport dezvoltate special pentru Lamborghini Revuelto sunt disponibile și cu tehnologia Run-flat (RFT), care permite conducerea în siguranță după pană timp de 80 km, cu 80 km/h și cu o presiune de 0 bar.

Anvelope cu design unic pentru fiecare șofer

Noul Lamborghini Revuelto poate fi comandat și cu anvelope Potenza Race pentru curse și anvelope Blizzak LM005 dezvoltate pentru utilizare pe timp de iarnă. „Bridgestone a dezvoltat anvelope unice pentru Lamborghini, care completează și evidențiază perfect caracterul lui Revuelto. Anvelopele noastre echipate cu tehnologia Run-flat oferă caracteristicile de manevrabilitate necesare unei mașini sport, fără a compromite nivelul de performanță.” – a declarat Steven De Bock, vicepreședinte OE al business-ului Bridgestone EMIA anvelope pentru pasageri (post-market și prima instalare din fabrică).

Construit pe o colaborare interesantă și exclusivă

„Suntem deosebit de fericiți să lucrăm din nou cu Bridgestone ca partener exclusiv al anvelopelor. Prin acest parteneriat, vom continua cooperarea noastră strânsă care a început cu modelele Huracán STO, EVO, Tecnica și Sterato.” – a adăugat Cristian Mastro, Director de Marketing Lamborghini.

Dezvoltate și fabricate în Italia, anvelopele Bridgestone de la Lamborghini Revuelto sunt proiectate și testate la centrul european de cercetare și dezvoltare al companiei folosind tehnologia de dezvoltare virtuală a anvelopelor Bridgestone. Această abordare durabilă permite crearea și testarea virtuală a versiunii digitale a anvelopei aflate în curs de dezvoltare înainte de construirea prototipurilor, rezultând economii de materii prime și emisii de CO 2 .

Dezvoltate special pentru Lamborghini Revuelto, anvelopele premium de înaltă performanță Potenza Sport sunt disponibile într-un mix de dimensiuni: 265/35 ZRF20 și 265/30 ZRF21 pentru puntea față și 345/30 ZRF21 și 355/25 ZRF22 pentru dimensiuni. puntea spate, în ambele cazuri cu tehnologie Run-flat.

Este disponibilă și o combinație reală de performanță, oferită de anvelopele 265/35 ZR20 pe puntea față și anvelopele 345/30 ZR21 Potenza Sport (versiunea fără cameră) pe puntea spate.

Dimensiunile Bridgestone Potenza Race 265/35 ZR20 și 345/30 ZR21 pentru circuitul de curse, în timp ce Bridgestone Blizzak LM005 pentru condiții de iarnă sunt disponibile în mai multe configurații, inclusiv dimensiunile 265/35 R20 și 265/30 R21 pentru roțile din față, precum și 345/30 R21 și 355/25 R22 pentru roțile din spate.

Parteneriatul cu Lamborghini sprijină angajamentul corporativ al Bridgestone E8 de a crea valoare socială și pentru consumatori ca companie care oferă soluții durabile.